Kosova-Hackers-Boy E Premte, 2019-05-24, 2:54 PM
Welcome Guest | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forumi » Qendra e Forumit » Kushtet e Përdorimit & Lajmërime » Rregullat e Forumit (Edy)
Rregullat e Forumit
edy Date: E Mërkure, 2009-02-11, 3:22 PM | Message # 1
ADMINISTRATOR
Group: Administrators
Messages: 12
Reputation: 0 []
Status: Jo Aktivë:
Informacion
Regjistrimi në këtë forum është falas! Sidoqoftë ju duhet ti përmbaheni të tëra rregulloreve të vëna nga webmasteri. Nëqoftëse ju i pranoni kushtet, ju lutem shikoni kutinë 'Unë Pranoj' dhe klikoni në butonin 'Regjistrohuni' që ndodhet më poshtë. Nëqoftëse ju dëshironi të resgjistroheni, Nëqoftëse ju dëshironi të anullosh resgjistrimin, klikoni këtu për tu kthyer tek indeksi i forumit.

Megjithatë administratorët dhe moderatorët e KHB do të përpiqen të mbajnë të gjitha mesazhet e pakëndshme të ketij forumi, është një gjë e pamundshme për ne të shikojmë cdo mesazh. Të gjitha mesazhet shprehin këndvështrimet e autorit, dhe vetëm autori dhe vetëm ai është i përgjigjshëm për cdo përmbajtje mesazhi.

Duke rënë dakord me këto rregulla, ju tashmë e dini që ju nuk duhet të postoni asnjë mesazh që është jashtë teme, vulgar, sharje, racizëm, presione të llojeve të ndryshëm dhe gjithashtu mosbindja juaj ndaj rregullores në cdo nën-forum përkatës.

Webmasterat e KHB rezervojnë të drejtën për të lëvizur, redaktuar, hequr, mbyllur, fshirë për c'farëdo lloj arsyeje.

1. Jo ofendime apo sharje ndaj antarëve të forumi
Ndalohen rreptësisht postimet që kanë për qëllim të shajnë me fjalë ofenduese drejtpërdrejt ndonjë antarë të forumit. Shkelja e kësaj pike do sjellë si pasojë paralajmërimin për heqje e së drejtës së postimit në Forum ose në përjashtim definitiv nga KHB . Gjithashtu fjalët banale në forum janë të ndaluara.

2. JO CHIT - CHAT në Forum
Tek asnjë tem nuk ka chit chat dhe asnjë forum. Përpos atyre temave argëtuase që janë pikërisht për këtë punë. Ndalohet edhe postimi i dyfishtë (duble-post) kjo do të thotë se nuk keni të drejt të jepni 2 pergjigjie me rradhë por nesë keni dicka për të shtuar e modifioni temën tuaj.
3. JO postimeve PornoGrafite
Ndalohen postimet me përmbajtje pronografike (shkrime, foto, lidhje në faqe të tilla). Shkelja e kësaj pike do të sjelle si pasojë paralajmërim për heqjen e së drejëts së postimit në forum.

4. Duhet të respektoni mendimin ndryshe!
Nëse e keni të vështirë të pranoni mendimin ndryshe dhe mundoheni të impononi mendimet tuaja me forcë, sinqerisht, ju jeni në vendin e gabuar AST nuk eshte forumi juaj, duhet të pranoni mendimin tuaj dhe të leni edhe tjerët të shprehin mendimit e tyre pa i imponuar ata.

5. Temat e njëjta (me të njëjtën tematikë) - BASHKOHEN, TRASFEROHEN ose FSHIHEN
Postimet duhet ti përkasin temës përkatëse si dhe gjithashtu temat e reja duhen ti përkasin kategorisë përkatëse. Në rast të kundërt postimi do ndryshohet ose fshihet, ose tema do të transferohet.

6. Postimet e Mesazheve janë pronë e KHB-së
Çdo postim konsiderohet pronë e Forumit dhe si e tillë i perket Forumit të vendos se çdo bëhet me to. Në rast se keni ndonjë koment personal për ndonjë postim, mund të kontaktoni stafin e forumit.

7. Nuk lejohen reklamat ose propaganda!
Reklama e gjëra të paautorizuara në KHB janë rreptësisht të ndaluara. Një gjest i tillë do të rezultojë në fshirjën ose editimin e Mesazhit nga Stafi i Forumit. Për reklamim keni Rubrikën: "KHB". Gjithashtu në firmën tuaj që do ta vendosni nga Panelli i Antarit nuk keni lejimin për reklamim, dhe çdo llojë reklame do të fshihet.

8. Përmbajtja e Temave
Stafi administrativ dhe moderues nuk mban ASNJË përgjegjësi për temat e hapura nga anëtarë të ndryshëm rreth opinioneve të tyre, por merr masa kur temat e hapura apo postimet e bëra janë KUNDËR rregullores së Forumit.

9. Nuk duhet të bëni dallime krahinore!
Pavarësisht se çfarë paragjykime krahinore ju mund të keni si anëtar i Forumit, kur të hyni në KHB , këto paragjykime nuk duhet ti sillni me vete. Ata shqiptarë që bëjnë dallime midis vëllezërve dhe motrave të një gjaku (si psh: me fjalët maqedonas, kosovar...), apo edhe dallime fetare (si psh: myslimanë, katolik...) nuk janë të mirëpritur në KHB Të gjithë ata anëtarë që bëjnë dallime të tilla krahinore përjashtohen mënjeherë nga Forumi!

10. Nën-Rregullat e Forumeve
Duhët të keni shumë kujdes dhe të lexoni nëse ndonje forum ne KHB ka rregullat specifike të tijë, si për shembull forumi: "Pyetje & Bisedime", "Faqja Juaj" etj...

11. Nuk pajtoheni me këto rregulla?
Nëse ju nuk jeni të pajtimit më këto rregulla, ju bëjmë ftes që të komentoni rregullat duke dërguar një email tek edisoni_pz15@hotmail.com ose titi25_shtator@hotmail.com
saktësisht se me cilën rregull nuk jeni të pajtimit, dhe të shkruani një zgjedhje tjeter, kjo vlen edhe nqse mendoni se mungon ndonjë rregull tjeter…

Faliminderit për mirkuptim nga stafi I KHB-së


the future of KS
 
 
Forumi » Qendra e Forumit » Kushtet e Përdorimit & Lajmërime » Rregullat e Forumit (Edy)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2019